Olen luottamuksesi arvoinen juristi

Lakiasiantoimisto Jasmi Rekola Oy on koko Suomessa palveleva päijäthämäläinen lakitoimisto, joka on erikoistunut perhe- ja perintöoikeuteen, lapsioikeuteen, työoikeuteen ja sopimusoikeuteen. Palvelen asiakkaitani myös yleisen liikejuridiikan asioissa, vahingonkorvausasioissa ja rikosasioissa.

Lakiasiantoimisto Jasmi Rekola Oy panostaa oikeudellisten palveluiden korkeaan laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen toimimalla joustavasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet tunnistaen.

Palveluksessasi on ratkaisukeskeinen juristi, joka on perehtynyt pienyrittämiseen ja osakeyhtiöiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä– myös itse perheyrittäjänä ja esihenkilönä työskennellen.

Ennen yritysasioiden pariin työskentelemään siirtymistä tein työkseni yli vuosikymmenen ajan pääkaupunkiseudulla vero- ja jäämistösuunnittelua ja hoidin erilaisia, myös laajoja ja vaativia, perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Kokemukseni kattaa käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana työskentelyä.

Tavoitteeni on ratkaista asiat neuvottelemalla. Jos sovinto ei kuitenkaan ole mahdollinen tai tarkoituksenmukainen, toimin tarvittaessa oikeudenkäyntiavustajana tuomioistuimessa.

Käänny rohkeasti puoleeni ja varaa aika alkuneuvotteluun. Palvelen sinua osaavasti ja ihmisläheisesti ollen luottamuksesi arvoinen.

Jasmi Rekola

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM